Onsdagen den 24:e april välkomnade Yaris sponsor och ambassadör, Sorosh Tavakoli, till en middag där Yaris ambassadörer (Ardalan Shekarabi, Civilminister; Yasmine Satei-Berns, entreprenör och värd för podcasten Resan hit; Bahar Pars, skådespelare) samt flera entreprenörer och företagare deltog. Huvudsyftet med middagen var att presentera Yari-organisationen och visa hur den fungerar. Därför var också Gabriella Overödder från Effektiv Altruism där och talade om effektivt välgörenhetsdonerande och belyste hur Yari arbetar på ett effektivt sätt. Du kan lyssna till hennes TedTalk här.

En annan av kvällens höjdpunkter var den populära veganska bloggaren Gustav Johansson från Javligtgott som var där och bjöd gästerna på några av sina bästa rätter, och delade med sig av sin inspirerande resa mot veganism. Vi tackar för hans bidrag och tid. Följ hans Instagram för inspiration!

Vid middagens slut hade gästerna gemensamt samlat in 542,000kr för organisationens utveckling. Detta för att Yari ska kunna besanna sin vision om att ge 5000 barn tillgång till utbildning år 2023. Vi är väldigt tacksamma till alla våra donatorer som har investerat i nästa generationens välgörenhet.

Ett stort tack till alla som gjorde detta möjligt. Vi är evigt tacksamma för er tid, era ansträngningar och era donationer.