Skolstart kampanj

I höst har vi som avsikt att skicka 50 studenter till, som har varit på väntelistan, till skolan med er hjälp. Därför driver vi kampanjen ”Fler sponsorer, fler studenter” från 1 – 30 september.

Det du kan göra är att sponsra ett barn och bjuda in dina vänner att delta i kampanjen. Som sponsor betalar du 200 kr varje månad (6 kr per dag) för att ge ett barn tillgång till utbildning.

Vara med och hjälpa till barnen!

Varje barn bör ha rätt till en kvalitetsutbildning så att de kan få fler möjligheter i livet. En bra utbildning ökar den ekonomiska tillväxten och kan främja jämställdhet mellan könen, minska barnäktenskapet och främja fred både lokalt och internationellt. Att gå i skolan påverkar inte bara barns framtid, det påverkar också framtiden för deras familjer, vänner och samhällen. När fler barn utbildas blir världen en ljusare plats.
Under de senaste 20 åren har YARI Foundation gett tusentals barn i Iran möjlighet att påverka deras liv och samhällen genom utbildning. Vi tror verkligen att utbildning är det mest kraftfulla och effektivaste sättet att skapa förändring, självständighet, nytänk och välstånd.

För närvarande stöder vi mer än 800 barn i alla åldrar i olika akademiska årsgrupper i hela Iran. Vårt mål är att hjälpa över 5000 barn år 2023.

Gå med i Yari-familjen och hjälp oss skapa en ljus framtid tillsammans för fler barn.