Sammanfattning av Yaris filmfestival i Vancouver, Kanada

  • 20 stipendier för skolbarn
  • 280 gäster närvarande
  • 15 engagerade volontärer
  • 2 visade filmer
  • 1 live pianoföreställning
  • 11 evenemangsponsorer
  • Tusentals dollar i generösa välgörenhetsdonationer!

Detta är de enastående resultaten av den första Yari Film Festival i det vackra Vancouver.

Detta är de enastående resultaten av den första Yari Film Festival i det vackra Vancouver.
Yari Film Festival hölls första gången i Sverige 1999. Att ge socialt och ekonomiskt marginaliserade barn möjligheten att slutföra sin utbildning är det som motiverar Yaris team att samla alla för att fira utbildning, konst, samhälle och välgörenhet under dessa evenemang

Nästan 300 personer registrerade eller deltog i invigningsevenemanget den 10 november 2019 och samlade in drygt 12 000 dollar för barns utbildning. Dessutom säkrades 20 årliga stipendier, totalt ca 7 000 dollar. Dessa intäkter gör det möjligt för Yari att fortsätta tillhandahålla den teknikburna, datadrivna, transparenta och 100% välgörenhetsmodellen som har lett till att man blivit ledande inom samhällsbaserat välgörenhetsarbete för behövande skolbarn i Iran.

Vi vill tacka alla våra sponsorer, volontärer och gäster för att detta evenemang blev verklighet och låt oss tillsammans fortsätta stödja barns utbildning.

Om Yari

Sedan 1999 har Yari haft möjligheten att hålla studenter i Iran mellan 6 och 19 år i skolan genom att tillhandahålla ett månatligt stipendium. Vi sponsrar för närvarande 1000 skolelever och planerar med din hjälp att öka detta antal till 5 000 per år till 2023. Yari Philanthropic Foundation (S0072037) lanserades i Kanada i juni 2019 för att utöka vårt community och hjälpa till att nå 5000-målet snabbare .

Besök vår webbplats och sociala medier för mer information och gå till Donera! för att ta reda på hur du kan hjälpa!