När vi lever i oroliga tider drabbas de minsta och svagaste hårdast. På Yari har vi följt situationen nära och är i regelbunden kontakt med de 1574 barnen, familjerna och våra närmare 100 frivilliga medarbetare på plats för att säkerställa deras välmående.

Vi delar samma känslor och engagemang som våra medlemmar och donatorer. Vårt uppdrag är att agera för barnens bäst. Målet är att erbjuda varje barn möjligheten att kunna utbilda sig upp till 12 år via ert stöd och support. Det är ett stort ansvar och är ett maraton för att möjliggöra för alla de miljontals utsatta barnen att forma sin framtid.

Ditt kontinuerliga stöd möjliggör detta och kommer vara avgörande för dessa barns långsiktiga framtid. Här och nu har styrelsen för Yari beslutat att öka biståndet för samtliga barn genom extra utbetalningar då den ekonomiska situationen är extremt svår idag.

Som du säkert har märkt så har din föregående donation inte gått att genomföra, detta beror på att vår online kortbetalningsleverantör, Stripe, har ändrat sin policy för organisationer som har Iransk anknytning. Stripe har därför sagt upp oss som kund. Tyvärr drabbas vi och även du som donator av detta, då vi för tillfället inte kan ta emot donationer via kort.

Vi vädjar till dig som donator att fortsätta stödet till barnen genom dessa svåra tider.

Tillsammans bygger vi en bättre framtid för barnen i Iran.

Hur kan du donera?

Du kan fortfarande donera via:

1- Bankgiro 5767-8021

2- Swish: 123 239 56 30

För att få OCR-numret som är unikt för dig, var god kontakta medlemscenter via e-post (support@yari.se).